Elma-blogi

Joensuu Run – valmistautumista

Huh huh sentään, viikko juoksutapahtumaan ja tunnelma alkaakin olla jo katossa! Urheilijat suunnittelevat viimeisen viikon treenejä, ja toki tankkauskin pitää saada kohdilleen. Ensimmäiset tekosyytkin alkavat jo lipsahdella – eräskin ohjaajista alkoi jo hyvissä ajoin valittelemaan pohkeiden tiukkuutta. 😉


Elma-Kodin asukkaat ja henkilökunta osallistuvat Joensuu Runiin eripituisille matkoille (5km/10km ja puolimaraton), ja tänä vuonna olemme kutsuneet mukaamme myös Elma-Kodin ystäviä. Matkaa taitetaan juosten ja kävellen, kukin omien tavoitteidensa mukaisesti. Sinipaitaisia urheilijoita ja iloisia kannustusjoukkoja voikin bongailla kisapäivän aikana ympäri Joensuuta. 


Niin se vain on taas vuosi vierähtänyt, ja kohta nähdään kuinka kuntohuippu osuu kohdalleen! Joka tapauksessa tulee varmasti taas huikean hieno päivä. Tervetuloa siis mukaan kannustamaan Elma-Kodin juoksusankareita la 12.5.! Ja vaikka kyseessä onkin juoksukisa, ei koskaan ole niin kiire, etteikö ehtisi pysähtyä ottamaan fanikuvaa. :


Lenkkarit lähtökuopissa,


Outi ja koko Elma-Kodin juoksukansa


P.S. Tässä pari tunnelmakuvaa viime vuoden juoksuista – katsotaan josko tänä vuonna saisi jättää pitkähihaiset paitojen alta pois.