Haetaan yrittäjää pieneen kehitysvammaisten hoitokotiin

Olisiko tämä sinun unelmasi?

Asuisit entisessä kansakoulussa maaseudun rauhassa, vanhojen metsien keskellä kaukana kaupungin kiireestä ja hälinästä. Aamulla astelisit pihan poikki, ja aukaisisit oman hoitokotisi oven.  Sisällä sinua tervehtisi iloisesti yöhoitaja, ja ensimmäiset hereillä olevat asukkaat. Nappaisit kupin kahvia ja istahtaisit vaihtamaan kuulumisia. Ei kiirettä eikä hälinää, ei työmatkoja eikä jatkuvaa aikatauluttamista. Olisit kotona. Ja saisit elää unelmaasi pienen hoitokodin yrittäjänä.

Elma-Koti on vuonna 1990 perustettu kehitysvammaisten hoitokoti, joka on perustettu unelmalle siitä, että kehitysvammaiset saisivat asua oikeassa kodissa. Hoitokoti on siirtynyt vuosien varrella äidiltä tyttärelle, ja se on palkittu uraauurtavana kehitysvammaisten asumispalveluiden kehittäjänä. Elma-Kodissa on upea ja sitoutunut henkilökunta, joka tekee työtään ilolla ja sydämellään. Arki Elma-kodissa on onnellista ja rauhallista. Asukkaiden kanssa touhutaan pieniä arjen askareita, vietetään juhlapäiviä ja eletään kaikin puolin hyvää elämää. Jokainen omalla tyylillään.

Elma-Kodissa kukaan ei jää yksin. Ei myöskään uusi yrittäjä. Hänen tukenaan on kokenut ja pitkään Elma-Kodissa työskennellyt henkilökunta, mukaan lukien vastaava sairaanhoitaja. Nykyinen yrittäjä jakaa kaiken tietonsa ja on uuden yrittäjän tukena. Hänelle on tärkeintä, että Elma-Kodin arki jatkuu hyvänä niin asukkaille kuin henkilökunnalle. Elma-Koti on vakaa, hyvämaineinen ja luotettu yhteistyökumppani hyvinvointialueella.

Nykyinen yrittäjä on luopumassa toiminnasta 14 vuoden jälkeen. Hän on varmistanut, että hänen äitinsä unelma on jatkunut ja elää vahvasti tässä päivässä. Mutta nyt on tullut aika antaa tilaa uudelle yrittäjälle ja uusille unelmille.

Yrityskauppaan kuuluu koko liiketoiminta ja kiinteistöt. Koulurakennus mahdollistaa asumisen lisäksi myös erilaisen loma- ja leiritoiminnan. Elma-Kodissa toimintaa on järjestetty vuosikymmenten ajan, joten kokemusta löytyy jo vanhastaan.  Pihapiiristä löytyy iso autotalli sekä tallirakennus, jossa on asustellut hevosia, lampaita, pupuja ja kanoja, ja onpa Elma-Kodin pihoilla kuljeskellut porsaskin.

Elma-Kodissa on aikaa keskittyä ihmisiin, elää arvojen mukaisesti ja valita toisten auttaminen työvälineeksi. Elma-Kodin henki asuu tunnelmallisessa ja verkkaisessa ympäristössä, jota monet kutsuvat kodikseen. Jos olet etsinyt elämänmakuista yritystä, jossa hyvät ihmiset tekevät hyviä asioita, niin se on tässä. Ota yhteyttä, kun haluat keskustella lisää.

Outi Perälä
Yrittäjä
puh. 050 409 8582
outi@elmakoti.fi