Elma-blogi

Touhukas keskiviikko

Tämä keskiviikko olikin taas touhua täynnä! 🙂


Marjalla oli käynti hammastarkastuksessa. Samaan kyytiin pääsi myös Hannu huruajelulle, ja ohjaajan kotona kilejä katsomassa sekä kylättelemässsä. Sepä olikin varsin mieluinen reissu. Teemulla alkoi digikerho Joensuussa. Kerhossa kehitetään digitaitoja mukavassa porukassa. Kerhossa olikin tosi hauskaa, vaikka aika oli liian lyhyt. Jere oli kaupungilla hoitamassa asioita virastossa sekä ostoksilla.


Iltapäivällä Elma-Kodilla kokoontui jokaviikkoinen ilmaisutaidon kerho, jota vetää aina yhtä ihana ja innostava Tarja Jänis. Ilmaisutaidon kerhossa kehitetään kaikenlaisia hienoja projekteja, joiden tuloksista saamme nauttia pitkin vuotta. Kerhossa valmistunutta taidetta esitellään usein kesäisin Joensuussa Parafestin aikaan.


Iltapalalla nautimme Jeren itsenäisesti valmistamia lämppäreitä. Kylläpä ne maistuivatkin herkullisilta.
Satu valmisteli illalla huomisia synttäreitään, myös vieraita on odotettavissa. Sadulla oli tänään myös lampaidenhoitovuoro.

Timo näytti aivan maajoukkuetason pelaajalta valmistautuessaan huomiseen luistelupäivään. Suunnitelmiin kuului myös hampurilaisella herkuttelu tiukan treenin jälkeen.Kylläpä se sitten jo uni maittoikin mukavan päivän päätteeksi.