Elma-blogi

Talkkareiden pikkujoulu

Elma-Kodin pihapiirissä voi nähdä ahkeria nuoria työliiveissään ahertamassa pihahommissa tai kiinteistöhuollon tehtävissä, ja kyseessä usein on meidän oma Talkkari-kerho!


Meillä on jo muutaman vuoden ajan ollut tapana, että kiitokseksi hyvästä työstä Outi kutsuu ahkerat talkkarit Joensuuhun pikkujoulun viettoon kaupunkiin syömään hyvin ja vähän hummailemaan  – Elmiksen piikkiin tietysti!


Tänä vuonna (tai siis viime vuonna) pikkujoulut "hieman" myöhästyivät, ja pikkujoulua vietettiin kesäkuisen auringon paistaessa lämpimästi. 😀 No eipä se mitään, kohtahan se taas on jo joulu.


Tällä kertaa nautimme hampurilaisista, ja kävimme  ihastelemassa paikallisen realisointiliikkeen aarteita. Jokaisella oli 5 euroa käyttörahaa, jolla sai ostaa mitä halusi. Talkkarit saivatkin tingittyä toinen toistaan upeampia saaliita – kyllä siinä oli kauppias ihmeissään kun oli niin kovat tinkijät asialla. 🙂


Iloinen retki päätettiin herkkukahveilla, ja sitten taksi noukkikin väsyneet mutta onnelliset talkkarit kotimatkalle.Ensi vuotta odotellessa,


Outi