Elma-blogi

Sadonkorjuujuhlat

Perjantai 13.9. ei todellakaan ollut mikään huonon onnen päivä, vaan silloin juhlittiin Elma-Kodin sadonkorjuujuhlia! Elmerin sali täyttyi iloisesta puheensorinasta ja riemukkaiden jälleennäkemisten äänistä, kun ystävät läheltä ja kaukaa kokoontuivat jokavuotuiseen tapahtumaan. Samalla juhlittiin Elmeri-rakennuksen 10-v syntymäpäiviä.


Ohjelmassa oli tietysti juhlapuheita, musiikkia sekä herkuista notkuvat juhlapöydät. Tänä vuonna tähtiartistina vierailivat Retrotytöt, jotka ihastuttivat kauniilla asuillaan ja ihanilla lauluillaan. Saimme nauttia myös vieraidemme lahjakkuudesta, kun he esittivät omia laulunumeroitaan. Kiitos siis vielä kaikille esiintyjille! <3 Miikan makkarabaarissa kävi kuhina, ja kun aurinkokin niin kauniisti paistoi, pääsimme nauttimaan kahveista myös ulkoilmassa.


Tässä muutamia kuvia juhlahulinasta, kuvista lämmin kiitos Martti Turuselle.Asukkaiden puheenvuoron esitti juhlallisesti Jere Hirvonen.Juhlassa vieraat pääsivät tapaamaan kesällä Elma-Kodissa aloittaneen vastaavan sairaanhoitajan, Malla Tuhkasen.Outi juhlaa juontamassa.Tuttuun tapaan juhlat huipentuivat tansseihin. Ja asut tietysti sen mukaiset.Anu oli tiiminsä kanssa ahertanut keittiössä päiväkausia, ja niin oli herkulliset tarjoilut, ettei kukaan malttanut ottaa tarjoilupöydästä kuvaa. Tässä kuitenkin onnellinen emäntä onnistuneiden juhlien jälkeen.


Oi mikä ihana juhla meillä taas olikaan! Ensi vuonna onkin sitten vielä astetta suurempi juhla, kun Elma-Koti täyttää 30-vuotta! Kenet sinä haluaisit nähdä ensi vuoden juhlien tähtiartistina? Vinkkaa meille suosikkisi Elma-Kodin Facebook-sivulle tai sähköpostilla osoitteeseen hoitajat@elmakoti.fi