Elma-blogi

Keikkareissu

Kuten Elma-Kodin Facebookista olette ehkä jo huomanneetkin, Elma-Kodin räppäri Konttoristi G valittiin esiintymään valtakunnalliseen Kemut -tapahtumaan Helsinkiin la 7.3.2020! Reissuunlähtöä on valmisteltu jo pitkän aikaa: fanituotteita on painettu ja lyriikoita ja biittejä hiottu. Keikalla kuullaan jo tuttujen hittibiisien lisäksi siis myös aivan uutta materiaalia. Erityiskiitokset ystävillemme @Vaatemyynti.fi upeista Konttoristi G -tekstiileistä, sekä @Foto Nerds päheistä fanikorteista! <3


Matkaan räppärin kanssa lähtee tietysti Anu "Manageri Liimatainen", Elman asukas Marja, sekä Elma-Kodin toiminnajohtaja Malla.


Elma-Kodilla on esittelypiste tapahtumassa, ja siellä pääsee moikkaamaan meidän väkeä ja ostamaan Konttoristi G -fanikassin. Jos käteistä ei satu matkaan, kannattaa osallistua kassiarvontaan!! Myös itse Konttoristi G on esittelypisteellä jakamassa nimikirjoituksia.


Isolle kirkolle on matkaa, joten liikkeelle lähdettiin jo edellisenä päivänä. Jännitys oli huipussaan jo juna-asemalla, ja pelikortit ja herkut kaivettiin esiin jo ennen junan lähtöä.


Konttoristi G:n Helsinginvalloitusta voi seurata Elma-Kodin Facebookissa. Ja jos olette lauantaina 7.3. siellä päin, niin menkääpä ihmeessä paikan päälle katsomaan! Konsertti alkaa klo 14 Messukeskuksessa.Onkohan kaikki varmasti mukana esittelypistettä varten?Huulipunat on laitettu ja tunnelma on korkealla juna-asemalla.