Elma-blogi

Joulumyyjäiset

Lauantaina 7.12. Elma-Kodin tontut saapuivat Joensuun Taitokortteliin myyjäisiä varten. Myytävinä tuotteina oli kauniita itsetehtyjä sytykesipsejä sekä piparkakkuja. Lisäksi fanien riemuksi paikalla oli myös itse Konttoristi G faneja tapaamassa ja painotuoreita kasseja myymässä! Elma-Kodin kojulla kävi tasainen kuhina, kauppa kävi ja nimmareita ja fanikuvia räpsittiin. Joulupukkikin tuli meitä tervehtimään, ja kertoili, että on kyllä tulossa Elma-Kodille sitten taas reilun parin viikon päästä.


Lämmin kiitos kaikille päivään ja valmisteluihin osallistuneille! Erityisen isot kiitokset Riveriaan Sari Vepsäläiselle ja ihanille lähihoitaja-opiskelijoille, jotka valmistelivat tuotteita asukkaidemme kanssa, sekä Vaatemyynnin väelle taas kerran upeista painotuotteista. <3


Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan, ja sitten tullaankin isompien varastojen kanssa, sillä nyt jouduimme laittamaan kojun etuajassa kiinni, kun tuotteet loppuivat kesken. Siitä kiitokset hyville tuotteille, sekä tonttujen ensiluokkaisille myyntipuheille!


P.S. Konttoristi G -kasseja on kyselty, ja niitä voi tilata itselleen laittamalla sähköpostia osoitteeseen hoitajat@elmakoti.fi. Kassi maksaa 10€, ja tuotot käytetään Konttoristi G:n esikoisalbumin äänityskuluihin.