Elma-blogi

Ihanat kesätyöntekijämme

Kesälomien aikaan Elma-Kodissa nähdään vakiporukan lisäksi myös uusia kasvoja, kun meidän ihanat kesätyöntekijämme astuvat remmiin.


Monet kesätyöntekijöistämme ovat ilonamme useampana vuonna, ja tämä onkin tosi mukavaa, kun voimme jatkaa siitä mihin edellisenä kesänä jäätiin. Kesälomat lomavieraineen ja ohjaajineen ovatkin tärkeä osa vuoden kiertoamme.


Usein kesätyöntekijät ovat meillä olleita harjoittelijoita, mutta kesätöihin ja muihin sijaisuuksiin voi hakea myös talon ulkopuolelta.


Varsinaista avointa hakua paikkoihin Elma-kodissa ei ole, joten jos työskentely Elma-Kodissa kiinnostaa, kannattaa olla itse yhteydessä ja laittaa avoin hakemus. Näin teki lähihoitajaksi valmistunut Maarikin, ja oli meillä nyt jo toista kesää kesätyöntekijänä. Ensimmäisen kesän hän työskenteli pääasiassa Elman puolella, ja pääsi nyt tänä kesänä puolestaan tutustumaan lähemmin Elmerin arkeen ja asukkaisiin. 


Elman puolella hoitajien kaverina kesäohjelmaa vetämässä oli musiikkikasvatuksen opiskelija Maija, ja saimmekin nauttia hauskoista yhteislauluhetkistä pitkin kesää molemmissa taloissa.