Elma-blogi

Hurrrrrja Halloween

Halloweenin valmistelut aloitettiin Elma-Kodissa hyvissä ajoin. Yhdessä suunniteltiin ohjelmaa ja kuultiin toiveita illan menun suhteen. Pohdittiin toinen toistaan hurjempia asukokonaisuuksia ja koristeltiin talo. Ikkunoissa lenteli lepakoita, hämähäkinverkot asukkeineen kiemurtelivat pöydillä ja seiniä koristamaan ripustettiin paperisia kurpitsaköynnöksiä.


Pyhäinpäivänillan koittaessa talo oli täynnä jos jonkinmoista kulkijaa. Oli noitia, vampyyri,muumio ja hahmoja maskit silmien suojana ja viitat selässä.Ja jos itse seurue jo sai niskavillat nousemaan pystyyn, ei illan menu kalvennut niiden rinnalla.Tarjolla oli muumiokeksejä, haamuja grillitikun nokassa, pieniä kurpitsoja ja monenmoista muuta.


Illan pimentyessä ja pakkasen kiristyessä, meno Elma-kodissa oli kuitenkin riehakkaan lämmin. Musiikin tahdissa tanssahdeltiin ja pelailtiin erilaisia pelejä. Suosikiksi muodostui aasinhäntäleikkiä mukaileva kurpitsan naaman kiinnitys.


Illan päätteeksi kaiken kirjava halloweenkansa piipahti vielä Elmerin puolella esittelemässä asuja ja toivottamassa Elmeriläisille rauhaisaa pyhäinpäivän iltaa.


Kiitos kaikille mukana olleille!