Ajankohtaista

ELKKARIN TOIVOTUIMMAT JOULULAULUT 19.12. klo 13-14

Elkkarin Toivotuimmat Joululaulut on etäyhteislaulukonsertti, joka näkyy suorana lähetyksenä Elma-Kodin Facebookissa sunnuntaina 19.12.2021 klo 13–14. Muusikkoina konsertissa toimivat Outi ja Antti Perälä, ja juonnoista vastaavat Diggari-illoista tutut Kati ja Lissu. Konsertissa kuultavat joululaulut ovat yleisön suosikkilauluja, ja niitä pääsee äänestämään Elma-Kodin Facebookissa syksyn aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan!

Ai mikä ELKKARI?

Elkkari on Elma-Kodin etäolkkari, johon kokoonnumme aika ajoin musiikin ja muun mukavan äärelle. Elkkarin livelähetykset luotiin keväällä 2020 tuomaan iloa ja yhteisöllisyyttä koronan eristäessä meidät toisistamme, ja ne ovat olleetkin ihana tapa viettää aikaa yhdessä linjoja pitkin. Livelähetysten kommenttikentät ovat täyttyneet tiuhaan tahtiin terveisistä, ja ystäviä on kokoontunut ruutujen ääreen ympäri Suomea ja jopa Suomen rajojen ulkopuolella!

Musaklubit

Musaklubien vetäjänä toimii Elma-Kodin yrittäjä Outi Perälä, ja musaklubeilla on usein nähty soittamassa ja laulamassa myös hänen miehensä Antti. Musaklubit ovat etäyhteislaulutilaisuuksia, jossa jokainen pääsee toivomaan omia suosikkejaan eri musiikkiteemoista. Musaklubeilla on kuultu niin suomirokkia, rakkauslauluja kuin joululaulujakin. Yksi Musaklubin huippuhetkistä on ehdottomasti ollut Musaklubin kevätjuhla, joka tavoitti Elma-Kodin Facebookissa satoja ihmisiä! Kevätjuhlassa mukana oli myös yhteistyökumppanimme TulkkausILONA, ja laulut ja juonnot viitottiin livenä.

Diggari-illat

Suositut Diggari-illat pyörivät Elkkarin syksyn 2020 perjantai-illoissa, ja niitä vetivät iki-ihanat Kati ja Lissu! Suuntaa ideaan haettiin perinteisistä nuortenilloista, joissa kokoonnutaan pelailemaan ja jutustelemaan ystävien kanssa. Diggari-illoissa kokoontumispaikkana toimi Elma-kodin Facebook-sivuilla näkynyt livelähetys, ja iltojen ohjelmassa oli musiikkia, erilaisia pelejä ja tietovisoja. Tämän lisäksi Diggarissa myös jumpattiin sekä jaettiin ruoanlaittoa ja eläintenhoitoa koskevia vinkkejä. Yleisö osallistui iltoihin aktiivisesti viestittelemällä kommenttikenttään.

 

Elkkarin Toivotuimmat Joululaulut teknisestä toteutuksesta vastaa Markkinointitoimisto Tovari. <3